A-tým

DALŠÍ ODCHOVANEC HLÁSÍ NÁVRAT DOMŮ! GRIZZLY POSÍLÍ ÚTOČNÍK DANIEL DEJ

DALŠÍ ODCHOVANEC HLÁSÍ NÁVRAT DOMŮ! GRIZZLY POSÍLÍ ÚTOČNÍK DANIEL DEJ

8. 7. 2024 Do Děčína se vrací Daniel Dej

Dalším hráčem, který začal dělat své první hokejové krůčky v Děčíně a nyní se vrací zpátky, je útočník Daniel Dej. Jednadvacetiletý forvard už Medvědům pomáhal formou střídavých startů v loňské sezóně a v té nadcházející na ně naváže.

Důrazný hokejista ohlásil návrat po letech strávených v Litvínově, kde působil od 8. třídy. Poslední roky byl členem juniorky a nastupoval v DHL extralize juniorů. V minulém ročníku, ve kterém nosil na černožlutém dresu kapitánské céčko, odehrál 55 utkání a zaznamenal 22 kanadských bodů (8+14). Celkově má v nejvyšší juniorské soutěži na svém kontě 115 střetnutí s bilancí 18 branek a 22 gólových nahrávek. Mladý útočník má za sebou i šestizápasovou epizodu za juniorský tým Pirátů v Lize juniorů.

Jak již bylo uvedeno, děčínský odchovanec stačil nakouknout i do seniorského hokeje. Premiéru si odbyl už v ročníku 2021/22, když hájil barvy Děčína v druholigovém klání proti Nové Pace. Další čtyři duely přidal v loňské sezóně, což mu přineslo i premiérový bod za asistenci.

Vítej doma, Dane a ať se daří!

Statistiky: https://www.eliteprospects.com/player/559513/danie...




Partneři

Více
Úvod