Rozhovory

„STRAŠNĚ JSEM SE NA NÁVRAT TĚŠIL,“ ŘÍKÁ PO ZRANĚNÍ ONDŘEJ POLATA

„STRAŠNĚ JSEM SE NA NÁVRAT TĚŠIL,“ ŘÍKÁ PO ZRANĚNÍ ONDŘEJ POLATA

21. 10. 2024 Rozhovor s Ondřejem Polatou

Medvědi v regionálním souboji s Mostem utrpěli nepříjemnou porážku 1:5. I přesto, že se zápas nepovedl, nějaké pozitivum na něm najdeme. Na led se po delším zranění vrátil Ondřej Polata, který už jako sedmý bek figuroval v sestavě během domácího utkání s Kobrou. Po několika zraněních v defenzivních řadách Děčína je toto velmi dobrá zpráva. Jak se dvaadvacetiletý obránce cítil na ledě, co řekl na hojnou podporu fanoušků a jak se těší na středeční derby?

Ondro, jak ses po zranění těšil návrat do zápasového tempa?
Na návrat jsem se neskutečným způsobem těšil, protože od května až vlastně doteď jsem byl úplně bez hokeje. Chodit na zimák a jenom se koukat na kluky je prostě málo. Chyběla i parta, takže jsem se na led strašně těšil. Navíc kvůli marodce v naší obraně to už bylo potřeba.

Jsi stoprocentně v pořádku, nebo tě koleno ještě nějak limituje?
Koleno drží, na ledě to nebolí, což je hlavní. Akorát ještě některý pohyb kolene není stoprocentní, ale je otázka času, kdy to povolí.

Jak ses cítil na ledě?
Tím, že jsem už nějaké tréninky odjezdil naplno, chodil do soubojů, tak jsem se cítil docela dobře. Myslím si, že během těch pár střídání jsem žádnou obrovskou chybu neudělal, takže za mě dobrý.

Kde si viděl hlavní problém prohraného zápasu v Mostě?
Určitě v první třetině, ta rozhodla. Tři góly jsme lacině inkasovali z předbrankového prostoru, kde nemáme pokryté hráče a nejsme tam dost důrazní.

Fanoušci za vámi dorazili v hojném počtu, jak si vnímal jejich podporu?
Vytvořili nám domácí prostředí. Bylo to znát a jsme strašně rádi, když za námi fanoušci jezdí a pomáhají nám.

Ve středu nás čeká derby s Ústím, kde jsi vloni působil, jak se těšíš na tento mač?
Tento zápas byl pro mě takový deadline k mému návratu. Takže jsem strašně šťastný, že jsem se stihl vrátit a extrémně se na derby těším. Už probíhá nějaké hecování s kluky z ústeckého týmu.

Takže motivace porazit Ústí je velká?
To rozhodně.

Děkujeme za rozhovor


Předchozí článek

Partneři

Více
Úvod