Preview

REGIONÁLNÍ SOUBOJ: MEDVĚDI CESTUJÍ DO MOSTU

REGIONÁLNÍ SOUBOJ: MEDVĚDI CESTUJÍ DO MOSTU

18. 10. 2024 PREVIEW

2. liga napíše v tomto týdnu svou druhou epizodu. Pro Medvědy to znamená, že se v sobotu vydají na cestu, která je zavede na led MOSTECKÝCH LVŮ. A to znamená, že v SUTOR Areně Most bude k vidění krajské derby. Takový mač si nemůžete nechat ujít. Zahajovací buly padne už v 17:30.

Medvědi si lámali zuby na brankáři Kobry
V minulém kole narazila medvědí smečka na celek z horních pater tabulky. Kobry se v úvodní třetině Grizzly nezalekli, ovšem své šance neproměnili, kdežto hosté jednu ano. Na začátku druhého dějství se povedlo vyrovnat Tomáši Faiglovi, jenomže tým z Prahy se o chvíli později vrátil do vedení, které už nepustil a v poslední části ho ještě navýšil.

HC Děčín – HC Kobra Praha 1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Branky a nahrávky: 21. Faigl (Brož, Nowák) – 19. Krupička (A. Straka, David Šteiner), 27. Šťastný (Bříška, A. Straka), 51. Bříška (Vlček, Grauer)

Sestava HC Děčín:
Lavinger (Čermák) – Brož (A), Nowák, Werner, Hora, Kotyza, Vyhlídal, Polata – D. Tůma (A), Písařík, Faigl (C) – Smola, Nezbeda, Jursa – Dej, J. Tůma, P. Hruška – M. Hruška, Przybyla, Chovanec


Gólová přestřelka v Příbrami
Lvi začínají pomalu dávat zapomenout na nepovedený vstup do soutěže, když v posledních třech duelech vyhráli hned dvakrát. Naposledy se postarali o velké překvapení, jelikož po gólové přestřelce ukořistili všechny body z ledu Příbrami.

HC Příbram – MOSTEČTÍ LVI 5:6 (1:3, 1:1, 3:2)
Branky a nahrávky: 3. Furch (M. Kvasnička, Kremláček), 23. R. Jelínek (Josefus, Pinkas), 47. M. Kvasnička (Josefus, Saňa), 50. Hasman (Pinkas), 58. Saňa (Kafka, Hasman) – 5. Horáček (Jindra), 10. J. Procházka (Horáček), 16. Jindra (Šimeček), 27. Šimeček, 43. Horáček (J. Procházka, L. Kučera), 49. Ščislák (Poizl, Starý)

MOSTEČTÍ LVI:
Kubík (Vrzal) – Poizl, Váchal, Havlík, Seemann, Horáček, Popela – Buberl, V. Král, J. Procházka – Ščislák, Jajlov, Mical (C) – Berčík (A), L. Kučera, Starý – Zajíček, Jindra, Šimeček – Gutsu


Gólové přestřelky a nedohrané klání
3 výhry a jedna porážka, takovou měli Medvědi v minulém ročníku bilanci s Mostem. Po dvou gólových přestřelkách se týmy potkaly i v nadstavbě, kde oba duely vyhráli Grizzly. Ten poslední na půdě soupeře se z důvodu nedostatečného počtu hráčů domácího celku nedohrál a STK ČSLH kontumovala nedohrané utkání ve prospěch Děčína.

MOSTEČTÍ LVI – HC Děčín 0:5 (2:3, 1:1, -:-) – kontumace ve prospěch HC Děčín
Branky a nahrávky: 1. Kýhos, 5. Havlík (V. Král), 25. Řehoř (TS) – 6. Zedek (D. Tůma, Nezbeda), 10. Smola (Chovanec, Parshakov), 15. Černý (Smola, J. Tůma), 31. Zedek (Kučera, D. Tůma)

Sestava MOSTEČTÍ LVI:
Hosnedl (Kovařík) – Rykl, Havlůj, Hocelík, Böhm, Vojíř, Havlík – Berčík, Písařík, J. Procházka – Jindra, Kýhos, Řehoř – Buberl, V. Král, Pačan

Sestava HC Děčín:
Horák (Lavinger) – Bartoň, Tomšík, Kučera, Zedek, Petrásek – D. Tůma (A), Nezbeda, Jursa – Smola, J. Tůma, Macek – Černý, Parshakov, Chovanec – Hruška, Nowák



Předchozí článek

Partneři

Více
Úvod