×
Dnes v 18:00 | MUZ
HC Děčín
Slovan Ústí n.Labem

Mládež

HRÁČI ROČNÍKU 2011/2012 PŘIVEZLI Z TURNAJE O POHÁR MĚSTA SOKOLOVA STŘÍBRNÉ MEDAILE

HRÁČI ROČNÍKU 2011/2012 PŘIVEZLI Z TURNAJE O POHÁR MĚSTA SOKOLOVA STŘÍBRNÉ MEDAILE

5. 9. 2024 Turnaj v Sokolově

V neděli se v Sokolově konal turnaj starších žáků, na kterém se představily týmy Ústí nad Labem, Teplice, Děčín, Sokolov A a Sokolov B. Hrálo se systémem každý s každým, 2 x 20 min, každá třetina se bodovala zvlášť, za vítězství byly 3 body a za remízu 1 bod.

V prvním utkání náš tým nastoupil proti týmu HC Teplice, první polovinu jsme prohráli 1:2 a druhou vyhráli 2:1, takže jsme brali 3 body. Druhým soupeřem našich hráčů byl tým HC Baník Sokolov B, zde jsme vyhráli obě poloviny a to v poměru 3:0 a 1:0. Do tabulky jsme si připsali dalších 6 bodů. Ve třetím utkání jsme nastoupili proti týmu HC Baník Sokolov A, první polovinu jsme vyhráli 2:1 a druhou jsme vyhráli 2:0. K poslednímu utkání jsme nastoupili proti celku HC Slovan Ústí, který měl zatím plný počet bodů. Matematika hovořila jasně, pokud vyhrajeme obě poloviny získáme 1. místo. První polovinu jsme vyhráli 2:0, ale ve druhé jsme prohráli 0:1 a to nás posunulo na druhé místo.

Konečné pořadí: 1. HC Slovan Ústí, 2. HC Děčín, 3. HC Teplice, 4. HC Baník Sokolov A, 5. HC Baník Sokolov B.

Sestava HC Děčín: Jan Drobúl, Štěpán Čtvrtník, David Hašek, Dominik Luka, Lukáš Polák, Marek Hubený, Matěj Kubíska, Jaroslav Koval, Patrik Kukla, Filip Veselý, Jakub Nádvorník, Jiří Anděl, Ondřej Hercík, Matouš Basl, Tomáš Otradovský, Ondřej Růžička

Všem hráčům děkujeme za reprezentaci města Děčín, klubu HC Děčín a přejeme mnoho úspěchů v nadcházející sezoně.


Partneři

Více
Úvod