Klub

Sledujte všechny zápasy Děčína na czechicehockey.tv

Sledujte všechny zápasy Děčína na czechicehockey.tv

19. 9. 2023 czechicehockey.tv

I v nadcházející sezóně poběží všechny zápasy Medvědů živě na platformě czechicehockey.tv. Během měsíce září navíc můžete uplatit slevu 20 % pro roční předplatné.

Czechicehockey.tv je streamovací službou, která nabízí možnost sledovat hokej z více než 80 stadionů po celém Česku a zvýšit tak popularitu tohoto sportu, a to napříč všemi kategoriemi. Kromě zprostředkování hokejových zážitků divákům nabízí služba také možnosti růstu jednotlivých klubů! Hokejové týmy mají k dispozici data, prostřednictvím kterých mohou trenéři analyzovat tréninky i zápasy, a tím přispět k lepší efektivitě týmu a budoucím úspěchům. Jestliže nemůžete fandit přímo z tribuny, vytvořte si účet na Czechicehockey.tv, ať vám nic neunikne!

Pokud si na czechicehockey.tv založíte svůj účet, budete moci kromě domácích utkání našeho týmu sledovat i všechny další zápasy v nabídce. Přehrávání funguje jak živě, tak ze záznamu.

V rámci našeho partnerství se streamovací platformou czechicehockey.tv, mají naši fanoušci jedinečnou možnost zakoupit během září roční předplatné s 20 % slevou!



Partneři

Více
Úvod