×
Dnes v 17:30 | MUZ
MOSTEČTÍ LVI
HC Děčín

A-tým

Děčín na svém ledě přívítá Trutnov

Děčín na svém ledě přívítá Trutnov

5. 1. 2019 Vendula Zdražilová, HC Děčín
V rámci třicátého kola druhé hokejové ligy přivítají hokejisté Děčína na svém ledě východočeský Trutnov, se kterým svedou další bitvu o důležité body do tabulky. 
Děčínští hokejisté jsou v tabulce ve skupině Sever na čtvrtém místě se třiatřiceti body. Na své konto si zapsali deset výher a patnáct proher. Jsou tak na postupové pozici do vyřazovacích bojů, kterou by si rádi udrželi nebo naopak ještě navýšili svůj náskok za soupeři za nimi. Naposledy se jim dařilo na ledě soupeře. V prvním duelu v novém roce zajížděli ve čtvrtek do nedaleké Bíliny, kde zvítězili 7:4 z jejich pohledu. Doma by na tuto výhru rádi navázali, ale s Trutnovem je rozhodně nečeká žádná procházka růžovým sadem. 
 
Nejproduktivnější hráči
 
Pavel Kordule – 36 bodů (21+15)
Michal Oliverius – 29 bodů (7+22)
Zdeněk Petráš – 26 bodů (15+11)
 
Hosté z Trutnova jsou na tom totiž prakticky stejně. Mají stejný počet bodů, tedy třiatřicet, dosud zapsali jedenáct výher a čtrnáctkrát odešli z ledu jako poražený tým. Ve skupině Střed jsou na páté pozici a bojují o elitní čtyřku, rádi by se totiž podívali stejně jako loni do vyřazovacích bojů. A na děčínském ledě se poperou o pro ně velmi důležité body, aby neztratili kontakt se čtvrtým Nymburkem. Navíc mají Trutnovští za sebou třízápasovou šňůru výher, naposledy doma porazili 6:4 mostecké Lvy. Na medvědím ledě nás tak čeká pořádná bitva, tuhý boj o veledůležité body a také zajímavý zápas, který si nenechte ujít. 
 
Nejproduktivnější hráči
 
Jaroslav Kalla – 23 bodů (7+16)
Vojtěch Kubinčák – 20 bodů (5+15)
Jan Semorád – 18 bodů (10+8)  
 
Oba celky se už v letošní sezóně utkaly, Medvědi dokázali v Trutnově zvítězit 6:3 a jejich dnešní soupeř jim tak má rozhodně co vracet. Kdo se bude radovat z jakékoli výhry dnes, nám napoví samotné utkání, které slibuje pravou hokejovou bitvu. 
 
Utkání na děčínském zimním stadionu začíná v sobotu 5.1.2019 v 18:00.  hodin. 
 

Předchozí článek

Následující článek

Partneři

Více
Úvod