A-tým

Medvědi na svém ledě přivítají Dvůr Králové

Medvědi na svém ledě přivítají Dvůr Králové

13. 9. 2019 Vendula Zdražilová - O víkendu pokračuje druhým kolem třetí nejvyšší soutěž a v jeho rámci sehrají hokejisté Děčína první domácí zápas, když vyzvou Dvůr Králové nad Labem.
Domácí Medvědi vstoupili do nového ročníku této soutěže vítězstvím, když na venkovní půdě, a sice v Bílině, dokázali tamní Draky porazit 5:1. Vítězství dali základ už v první třetině, ve které zaznamenal čistý hattrick Zdeněk Petráš a kterou vyhráli Děčínští 3:1. Prostřední část branku nenabídla a góly padaly zase až ve třetím dějství. A to hned dva na děčínské straně. Na tříbrankový rozdíl zvyšoval Michal Oliverius a poté se ještě trefil i Zdeněk Petráš, který tak měl nakonec čtyřgólový večer a výhru svého týmu prakticky dirigoval. Dnes Děčínští narazí na houževnatý celek ze Dvora Králové, který byl taktéž ve středu stoprocentní. 
 
Hosté ze Dvora Králové sehráli svůj první duel v úvodu nové sezony na svém ledě, kde deklasovali Buldoky z Řisut 7:2. Za vítězstvím si šli prakticky také od úvodního buly, když po dvou třetinách měli náskok o tři góly. Nakonec se skóre zastavilo z jejich strany na sedmi brankách. Tu poslední vsítil někdejší reprezentant Petr Čáslava. Dnes hosté jedou na medvědí led s jasným cílem, a sice jakkoli bodovat. V tabulce je Rodos na druhém místě, na záda mu dýchají právě Medvědi, kteří jsou díky horšímu skóre na místě třetím. Uvidíme, jak tomu bude po tomto duelu. Oba celky budou chtít znovu uspět a uvidíme tak zajímavý duel o další body, který si nenechte ujít.
 
Oba celky se v loňské sezóně utkaly dvakrát. Nejprve se doma radovali Medvědi po výhře 4:3 po prodloužení. Prohru pak Rodos Děčínu oplatil a ve svém teritoriu vyhrál pro změnu 5:4 po samostatných nájezdech. Bude i dnes tento zápas takto napínavý až do konce?
 
Děčín – Dvůr Králové 4:3pp
Dvůr Králové – Děčín 5:4sn
 
Utkání na zimním stadionu v Děčíně začíná v sobotu 14. 9. 2019 v 18:00  hodin. 
 
 

Předchozí článek

Následující článek

Partneři

Více
Úvod