×
Odehrané v 18:00 | MUZ
HC Děčín
Slovan Ústí n.Labem

A-tým

Hokejisty čeká druhý zápas s Mostem

Hokejisty čeká druhý zápas s Mostem

22. 8. 2019 Vendula Zdražilová - Hokejisté Děčína dnes zajíždějí do Mostu, kde se podruhé v přípravě utkají s tamními Lvy. A budou zároveň usilovat o první výhru v přípravném období.
Medvědi sehráli svůj první přátelský zápas minulé úterý, když na domácím ledě vyzvali právě mostecké Lvy. Nakonec se z utkání stala divoká přestřelka, která se zastavila na skóre 7:10 v neprospěch děčínského celku. Ten tak dnes bude porážku svému soupeři chtít oplatit. Utkání však bude mít hluchou kulisu, neboť se odehraje bez diváků, z důvodu rekonstrukce na zimním stadionu.
Druhý přípravný zápas se odehrál v úterý na Kladně, kde na druhé ploše kladenské ČEZ Arény vyzvali Medvědi čínský celek China Golden Dragons. A ač měli spousty příležitostí ke skórování, čínského brankáře nakonec nepřekonali. Dragoni se naopak radovali ze dvou vstřelených gólů a slavili tak výhru, která rozhodně pro mužstvo, které chce získat zkušenosti před olympiádou v roce 2022 právě na českých kluzištích, je velkou vzpruhou a motivací. V Mostě by už Medvědi rádi zvítězili. 
 
Utkání na zimním stadionu v Mostě začíná ve čtvrtek 22. 8. 2019 v 18:00  hodin. 
 
 

Následující článek

Partneři

Více
Úvod